Φωτογραφίες

Επιλέξτε Γλώσσα

Greek

Join Us on Facebook

facebook-logo

ΣυνδεθείτεΚαλώς Ήλθατε στο Κέντρο μας

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνικά, μέσω τηλεδιάσκεψης ή διά ζώσης (κατόπιν ραντεβού στο 694 616 2262), και μέσω email στο gatsws@yahoo.gr

Πληροφορίες για τους γονείς

Tι είναι το ebook μου;

Το ebook είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο των αγγλικών μου, το οποίο με βοηθάει να κάνω μόνος μου τις ασκήσεις μου (homework), την επανάληψη μου, την αυτο-αξιολόγηση μου, την ορθογραφία μου, το λεξιλόγιο μου, την ανάγνωση μου με τρόπο ευχάριστο και πρωτοποριακό. Με το ebook μου μαθαίνω αγγλικά και διασκεδάζω με παιχνίδια, βίντεο και ιστορίες μέσα από την οθόνη του ηλεκτρονικού μου υπολογιστή.

Πότε το χρησιμοποιώ;

Το ebook μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάθε μέρα ή όποτε θέλω να διαβάσω για το μάθημα των αγγλικών μου, να εξασκηθώ ή και να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο μου χρόνο παίζοντας, διαβάζοντας και ακούγοντας στην αγγλική γλώσσα.

Πώς το χρησιμοποιώ;

Το ebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα βιβλίο των αγγλικών μου και αποτελεί τον βοηθό μου ή τον προσωπικό μου δάσκαλο για το σπίτι. Τοποθετώντας τον δίσκο στην θήκη του DVD στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή, το πρόγραμμα ξεκινά από το βασικό μενού και μπορώ να επιλέξω τη κάθε δραστηριότητα με ένα απλό κλικ. Η γραμμή των εργαλείων (toolbar) που εμφανίζεται, με βοηθά να γράψω, χρωματίσω, μεγεθύνω, εκτυπώσω και αποθηκεύσω την δουλειά μου κλπ.

Πιο αναλυτικά ...
Πλοήγηση στο Βασικό Μενού του ebook

• Κεφάλαια(Modules)

Στη αριστερή στήλη του βασικού μενού του ebook μου, υπάρχουν οι τίτλοι των κεφαλαίων του βιβλίου μου. Κάνοντας κλικ σε κάθε κεφάλαιο μπορώ να διαβάσω και να ακούσω τα κείμενα και τους διάλογους, παρακολουθώντας το κάθε σημείο του ακουστικού κειμένου στην οθόνη μου να χρωματίζεται (Κaraoke). Επιπλέον μπορώ να κάνω κάποιες λεξιλογικές και γραμματικές ασκήσεις, να μάθω την θεωρία της γραμματικής μέσα από πίνακες ή κάρτες με διάλογους (grammar owls), να μάθω το λεξιλόγιο και την ορθογραφία μου με ευχάριστο τρόπο (unit wordlists). Ακόμα μπορώ να ακούσω ξανά και να διαβάσω τις ακουστικές ασκήσεις κατανόησης (listenings), να πάρω ιδέες για κάποιες εργασίες μου (ΙCT projects) και να εξασκηθώ με διασκεδαστικά παιχνίδια (modular games).


• Aυτo-Αξιολόγηση (Self-check) και Επανάληψη (Language Review)

Στο μενού αυτό μπορώ να βρώ τα τεστ για την αυτο-αξιολόγηση μου (ή/ και την επανάληψη μου) όπου κάνοντας τις ασκήσεις μου και βλέποντας αυτόματα τις λύσεις ελέγχω την πρόοδο μου αλλά και εντοπίζω τις πιθανές αδυναμίες μου. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζομαι αποτελεσματικά για τα επίσημα τεστ στην τάξη.

• Ώρα για διασκέδαση (Funtime)- Τραγούδια (Songsheets)

Στο μενού αυτό μπορώ να επιλέξω και να ακούσω αλλά και να τραγουδήσω με την μέθοδο καραόκε, αγγλικά τραγούδια που ανακυκλώνουν το λεξιλόγιο της κάθε ενότητας μου. Επίσης μπορώ να βρω τεστάκια γνώσεων (quizzes) και παιχνίδια που διασκεδάζουν και ακονίζουν το μυαλό μου.

• Παιχνίδια(Games)

Το ebook μου είναι γεμάτο εκπαιδευτικά παιχνίδια στα αγγλικά. Το μενού αυτό χωρίζεται σε παιχνίδια γραμματικής (grammar games) και παιχνίδια λεξιλογίου (vocabulary games) που με βοηθούν να κάνω επανάληψη τη γραμματική και το λεξιλόγιο του κάθε κεφαλαίου στο βιβλίο μου με τρόπο σύγχρονο, ξεκούραστο, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό.

• Λεξιλογικές Ασκήσεις (Vocabulary Banks)

Το σωστό και πλούσιο λεξιλόγιο είναι η βάση για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Οι ασκήσεις στα vocabulary banks με βοηθούν να μάθω καλύτερα το λεξιλόγιο της κάθε ενότητας του βιβλίου μου αλλά και να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο αυτό. Οι ασκήσεις είναι χωρισμένες θεματικά και συνδυάζοντας εικόνα, ήχο και διαδραστικό τρόπο μου δίνουν τη δυνατότητα να μαθαίνω γρήγορα και ευχάριστα.

• Video

Η κάθε ενότητα του βιβλίου μου συνοδεύεται σε αυτό το μενού με μικρές ταινίες (video) στα αγγλικά, που ακολουθούν την ίδια θεματολόγια. Μέσα από ρεαλιστικές εικόνες και ήχους μαθαίνω για το πολιτισμό της Αγγλίας, τις συνήθειες των ανθρώπων, τις διαφορές αλλά και τις ομοιότητες της χώρας μου με την χώρα τους. Ακόμα στο τέλος του κάθε κεφαλαίου μπορώ να ελέγχω την κατανόηση μου κάνοντας κάποιες διαδραστικές ασκήσεις.

• Ιστορία σε ταινία & Ιστορία σε ηλεκτρονικό βιβλίο (Reader Video & Reader ebook)

Στα μενού αυτά υπάρχουν αγαπημένες κλασσικές ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Μπορώ να δω την ιστορία μέσα από το video σε μορφή κινουμένων σχεδίων, να κάνω κάποιες ασκήσεις κατανόησης ή να παίξω παιχνίδια ή ακόμα και να ξεφυλλίσω το ηλεκτρονικό βιβλίο της ιστορίας μου και να ακούσω αλλά και να διαβάσω με τη μέθοδο καραόκε το κείμενο της.

• Το δικό μου ηλεκτρονικό Λεξικό (Wordlist)

Σε ξεχωριστό κουμπί στο κεντρικό μενού μπορώ να βρω ένα εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό λεξικό που μου δίνει την ευκαιρία να εντοπίσω κάθε άγνωστη λέξη ή φράση του από κάθε κεφάλαιο του βιβλίου μου. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει ανά ενότητα, κεφάλαιο ή ανά γράμμα και φυσικά η κάθε λέξη ή φράση συνοδεύεται από το ακουστικό της κομμάτι έτσι ώστε να μπορώ να βελτιώσω και να διορθώσω και την προφορά μου.

Το ebook της Express Publishing αποτελεί ένα μοναδικό βοήθημα για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Μαζί με το πακέτο βιβλίων του κάθε τίτλου και επιπέδου (student's book, workbook, grammar book, companion, test booklet, portfolio κλπ) είναι ο καλύτερος βοηθός μου για την μελέτη μου στο σπίτι. Πλέον μπορώ μόνος μου να διαβάσω, να κάνω επανάληψη, να λύσω τις απορίες μου και να γίνω ο καλύτερος μαθητής! Για πρώτη φορά ψυχαγωγία και μάθηση συνδυάζονται τόσο αποτελεσματικά με τη βοήθεια της πιο σύγχρονης εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Καλώς ήρθες στη νέα εποχή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με την υπογραφή της Express Publishing!

 

Ενημερωτικό Υλικό

Αρχείο 1            Αρχείο 2