Φωτογραφίες

Επιλέξτε Γλώσσα

Greek

Join Us on Facebook

facebook-logo

ΣυνδεθείτεΚαλώς Ήλθατε στο Κέντρο μας

Το Κέντρο μας σας περιμένει για τις εγγραφές του νέου σχολικού έτους από Παρασκευή 17 Μαΐου! Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο kyrini5@gmail.com ή στο 2102812808.

Πληροφορίες για τους γονείς

Tι είναι το ebook μου;

Το ebook είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο των αγγλικών μου, το οποίο με βοηθάει να κάνω μόνος μου τις ασκήσεις μου (homework), την επανάληψη μου, την αυτο-αξιολόγηση μου, την ορθογραφία μου, το λεξιλόγιο μου, την ανάγνωση μου με τρόπο ευχάριστο και πρωτοποριακό. Με το ebook μου μαθαίνω αγγλικά και διασκεδάζω με παιχνίδια, βίντεο και ιστορίες μέσα από την οθόνη του ηλεκτρονικού μου υπολογιστή.

Πότε το χρησιμοποιώ;

Το ebook μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάθε μέρα ή όποτε θέλω να διαβάσω για το μάθημα των αγγλικών μου, να εξασκηθώ ή και να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο μου χρόνο παίζοντας, διαβάζοντας και ακούγοντας στην αγγλική γλώσσα.

Πώς το χρησιμοποιώ;

Το ebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα βιβλίο των αγγλικών μου και αποτελεί τον βοηθό μου ή τον προσωπικό μου δάσκαλο για το σπίτι. Τοποθετώντας τον δίσκο στην θήκη του DVD στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή, το πρόγραμμα ξεκινά από το βασικό μενού και μπορώ να επιλέξω τη κάθε δραστηριότητα με ένα απλό κλικ. Η γραμμή των εργαλείων (toolbar) που εμφανίζεται, με βοηθά να γράψω, χρωματίσω, μεγεθύνω, εκτυπώσω και αποθηκεύσω την δουλειά μου κλπ.